Ние предлагаме висококачествени счетоводни услуги, данъчни, правни и финансови консултации за нуждите на малкия и среден бизнес.

Нашата одиторско-счетоводна кантора стартира своята дейност през далечната 1991г. От следващата 1992г., управляващият съдружник Надка Стоянова придобива диплом за дипломиран експерт-счетоводител, с което става един от първите независими финансови одитори, на територията на югозападна България, а и в цялата страна.

Постепенно разширихме обхвата на предлаганите услуги и към момента предлагаме на нашите клиенти пълен набор от одиторски, финансови, счетоводни, данъчни, правни, консултантски, оценителски и много други услуги. За този период израстнахме от малка семейна фирма до неоспорим лидер на пазара на финансово-счетоводни услуги в региона, което дължим и на нашите клиенти и партньори, с които си подадохме взимно ръка и извървяхме заедно пътя към успеха.

Доверете се на опита и професионализма и станете наш партньор и клиент, и ние ще се погрижим досадното и отегчително лутане из дебрите на правно-икономическия свят, да се превърне в приятна

Годишно приключване по ЗКПО И ЗДДФЛ на 2022 г.
20.01.2023г. 09:30 - 17:30
УЕБИНАР
Модул 1
Коментари на значителния брой изменения и допълнения в ЗДДС и в ППЗДДС, обнародвани в ДВ през 2022 г. Годишно счетоводно приключване на 2022 г.
02.02.2023г. 09:30 - 17:30
УЕБИНАР
Модул 2

Счетоводни услуги